Utbildningar

Vill du bli bättre på att tala övertygande inför folk? Behöver du öva dig på att tampas med medierna eller bara lära dig hur man gör för att synas och höras? Presentationsteknik och medieträning är två viktiga utbildningar när du har något värdefullt att visa och berätta för andra människor.

Presentationsteknik
Hur blir man en duktigt talare? Vad är det som skiljer en framgångsrik presentation från alla de andra, sämre presentationerna. Hur får man folk att lyssna på men också minnas det man har att säga? Om du någon gång har funderat på de frågorna så är det en god idé att utbilda dig i presentationsteknik, eller aktiv direktkommunikation som vi också kallar det!

Aktuell föreläsning:
Presentationer som märks – en föreläsning om att prata så folk kommer ihåg onsdag 10 april kl. 9.00-10.30 och 18.30-21.00 på Kil Arena i Kil. Läs mer om varför du bör gå på någon av dem (eller om du gärna vill båda) här!

Medieträning
Hur kommer det sig att vissa syns mer i tidningar och TV än andra? Är det en slump? Nä, det är det inte, de som märks mest har lärt sig hur man gör. För det första måste man berätta att man finns, det är första steget. Sedan  gäller det att lägga sina kort rätt för att skapa och upprätthålla den bild man vill ge av sig själv och sitt företag i media. Och med rätt träning står man pall den dag det blåser riktigt kallt.

Ring 0705-51 60 18, så berättar vi mer!

Att skriva musik – utan att krångla till det
Det behöver inte var så krångligt att skriva musik. Får du bara lite hjälp på traven, några tips på hur man kan tänka och göra för att börja – och inte minst en massa peppning – så märker du snart att det inte alls är omöjligt att göra egen text och musik. Sedan är det som med allt annat din egen ambition, vilja och nedlagda tid som bestämmer hur bra resultatet blir på sikt.

Alexandra Larson leder workshops för nyfikna låtskrivare i alla åldrar. Att skriva musik ihop i smågrupper är dessutom ett väldigt bra, roligt och annorlunda sätt att jobba på för att stärka sammanhållningen på jobbet och hitta nya sätt att tänka.

Leave a Reply