Kultur

Alexandra Larson & Gustav Larson, clown

Sång, musik, teater, underhållning och text på alla sätt och vis får du med Alexandra Larson & Gustav Larson.

Sång, musik, teater, underhållning, konferencierer och speaker – Ostingekompaniet har många kulturella tjänster som passar fint på företagsfesten, eventet, invigningen, föreläsningen, bröllopet, dopet, födelsedagsfesten eller något helt annat. Ge oss en scen, ett golv eller för all del en gräsmatta, så gör vi det som passar bäst för arrangemanget och det som önskas för stunden. Vi samarbetar ofta och gärna med andra artister och musiker och kan enkelt trolla fram exempelvis ett 11-mannaband med blås som öser på med svettig blues och soul till dansen. Visa, jazz, pop, folkmusik och klassiskt – vi ordnar det du önskar.

Vill du ha specialskriven musik eller kanske en underfundig monolog till jubileet gör vi gärna sådana. För oss är det självklart att kultur och kommunikation hör ihop och vi kombinerar gärna en föreläsning eller längre kurser i presentationsteknik eller medieträning med någon form av underhållning.

Vi är väldigt bra på att säga ja till roliga saker så säg vad du vill ha!

Aktuella föreställningar och musikprogram:
Bova & Bove tar sig ton!
Barn/familj- och skolföreställning, musikteater. Skapande skola – med eller utan workshops.

Från Skogman till Elvis – en ask full av pärlor
Sång- och musikprogram med gamla och nya godingar.

Pettson & Findus – kommer tillbaka till sommaren 2013! Ni som inte fick chansen att uppleva föreställningen under någon av alla slutsålda föreställningar i Sundstaaulan Karlstad under höstlovet 2012, får en ny möjlighet i Gropa, Ransäters hembygdsgård.
En DRAMAqueen-produktion där Gustav Larson spelar gubben Pettson.
Smakprov får du redan på Barnmässan 22-24 mars 2013, i Karlstad.  http://www.barnmassan.se/

Bröllop, dop och begravning
Bröllop, dop och begravning – sång, musik & specialskrivet

Leave a Reply